Retourneren

Retourneren
Het kan wel eens voorkomen dat u toch niet tevreden bent met het bestelde product. Gelukkig is het geen enkel probleem om het product te retourneren. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Neem voordat u het product retourneert, contact op via info@studiodaydream.nl

Goed om te weten:

  1. In de mail met de track & trace van uw bestelling bij Studio Daydream vindt u een knop om een retourlabel te downloaden.
  2. Download het retourlabel, verpak de bestelling zorgvuldig en bevestig het retourlabel zichtbaar op het pakket. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de consument en bedragen circa €4,10. 
  3. Het artikel dient, indien redelijkerwijze mogelijk, in de originele verpakking retour te worden gezonden, inclusief alle meegestuurde items. 
  4. Lever het verzendklare retourpakket in bij een PostNL-punt. Voor het versturen van het pakket hoef je niet meer te betalen bij het servicepunt.
  5. Zodra wij het product in goede orde hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op uw rekening.
  6. Is het product beschadigd aangekomen? Neem dan direct contact op via info@studiodaydream.nl

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. Je kan hiervoor contact opnemen met info@studiodaydream.nl. Je draagt zelf de kosten voor terugzending van het product. 

Herroepingsrecht
Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Alleen de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met mij, Mylène opnemen via info@studiodaydream.nl

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te gebruiken, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is!

Samenwerken of even sparren met een kopje thee (of koffie)? Let's create some magic!

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau, wil je iemand verrassen of wil jij jouw unieke klant bereiken? Ik creëer als illustrator graag die extra magie voor jou of jouw bedrijf! Neem contact op via info@studiodaydream.nl of vul het contactformulier in.

Contactformulier