Garantie & klachten

Garantie 
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Op grond van het Europese recht zijn wij aansprakelijk voor elk gebrek van overeenstemming dat binnen een termijn van twee jaar na de levering van de goederen aan het licht komt. U kunt aanvullende rechten hebben op grond van het Nederlandse recht.

Wanneer u een gebrek aan het product ontdekt dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met info@studiodaydream.nl

Een redelijke termijn is in ieder geval twee maanden. Onder omstandigheden kan een termijn van langer dan twee maanden ook acceptabel zijn. Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij zorgen voor een kosteloze vervanging.

Indien dit gebeurt raden wij u aan om dit gelijk kenbaar te maken door te mailen naar info@studiodaydream.nl en ons te voorzien van de volgende informatie:

  • Ordernummer
  • Reden van aanspraak op garantie 
  • Foto van het product / zending waar het omgaat. 

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@studiodaydream.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil/ Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het u vrij uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Samenwerken of even sparren met een kopje thee (of koffie)? Let's create some magic!

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau, wil je iemand verrassen of wil jij jouw unieke klant bereiken? Ik creëer als illustrator graag die extra magie voor jou of jouw bedrijf! Neem contact op via info@studiodaydream.nl of vul het contactformulier in.

Contactformulier