Over Studio Daydream

MYLÈNE VAN DEN HAM | 22 JAAR | HOEVELAKEN, NEDERLAND

Wat leuk dat je er bent! Ik ben Mylène, 22 jaar en altijd op zoek naar de kleine, magische momentjes. Een kopje thee in de ochtendzon, wandelen met mijn hond Toby, bijkletsen met vriendinnen of het halen van een vers bosje bloemen. 

Als jong meisje van vijf ontdekte ik mijn liefde voor illustreren en bracht ik alles wat ik zag in de natuur tot leven in kleine krabbeltjes. Naar mate ik ouder werd experimenteerde ik met verschillende technieken, waardoor ik steeds meer mijn eigen stijl ontdekte! Ik droomde van een eigen studio, zodat ik aan de slag kon met wat ik het liefst doe, illustraties creëren om een glimlach op jouw gezicht te toveren!

"Met liefde voor natuur, zachte kleuren en heel veel enthousiasme creëer ik kleine geluksmomentjes op papier"

Met liefde voor natuur, zachte kleuren en heel veel enthousiasme creëer ik kleine geluksmomentjes op papier en ontstond in oktober 2022 Studio Daydream. Nu, als 21-jarige illustrator en eigenaresse van Studio Daydream, koester ik nog steeds de passie die op zo'n jonge leeftijd ontstond. Door mijn passie om te zetten tot mijn werk denk ik dat de 5-jarige ik met deze ‘daydream’ heel trots zou zijn!

Missie

"De Studio Daydream stijl is lief, zacht en dromerig. Ik bouw collecties die met elkaar in verbinding staan door kleuren, typografie en sfeer. Hier houd ik bij elk ontwerp rekening mee, ook als ik illustreer voor jou! Ik geniet van kleine geluksmomentjes en heb een grote liefde voor bloemen die vaak verwerkt worden in mijn illustraties als persoonlijke touch. Mijn missie is om die geluksmomentjes met jou te delen en een glimlach op jouw gezicht te toveren, want dat is precies wat dit werk met mij doet!"

Ik wil samenwerken!

Samenwerken of even sparren met een kopje thee (of koffie)? Let's create some magic!

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau, wil je iemand verrassen of wil jij jouw unieke klant bereiken? Ik creëer als illustrator graag die extra magie voor jou of jouw bedrijf! Neem contact op via info@studiodaydream.nl of vul het contactformulier in.

Contactformulier