Illustraties & drukwerk op maat

Laat jouw ideeën en dromen tot leven komen met een unieke illustratie.

Elke onderneming of particulier heeft een eigen verhaal. Aan de hand van jouw verhaal, duidelijke kernwoorden en visie ga ik aan de slag om een unieke illustratie te creëren die helemaal aansluit bij jouw wensen.

Of het nu voor een verjaardag, jubileum, bruiloft of een andere bijzondere gelegenheid is, een illustratie toont jouw inzet voor een persoonlijk cadeau, of versterkt de visuele kracht van jouw bedrijf!

Je kan onder andere bij mij terecht voor: stationery items, kaarten, verpakkingsontwerp voor jouw product, omslagen en nog veel meer!

Dit wil ik!

benieuwd naar hoe ik werk? ik vertel je er graag meer over!

Mijn werkwijze

Stap 1: Jouw wensen, ideeën of dromen!

Voordat ik aan de slag ga ben ik heel benieuwd naar jouw ideeën en wensen. Stuur al jouw wensen en ideeën in één overzichtelijke aanvraag per mail of via het aanvraagformulier. Benoem al zo veel mogelijk details. Bijvoorbeeld wat ik mag maken, wanneer je het nodig hebt en waar het voor is. Hoe meer details, hoe beter.

Wil je even bellen om te sparren? Ook dat is geen probleem. We prikken dan een dag en tijd, en ik zorg dat ik dan alle tijd voor je heb!

Stap 2: Offerte op maat

Nadat ik een beter beeld van jouw wensen heb maak ik een offerte. Ieder illustratie of drukwerkproject is anders. De tarieven zijn daarom afhankelijk van je behoefte, of de investering die je wilt maken. Ik sta open voor al jouw ideeën en in een offerte op maat ontvang je meer informatie, zo kom je niet voor verrassingen te staan. De offerte stuur ik per mail naar je toe en kun je digitaal ondertekenen bij akkoord.

Stap 3: Ik ga voor je aan de slag!

Daar gaan we! Ik ga voor je aan de slag en maak de eerste schetsen om de richting van het ontwerp te bepalen. Ik combineer illustraties, typografie en andere visuele elementen, zodat alles een geheel wordt. Ik stuur je een bestand met een gestructureerd proces die ik per mail naar je toestuur, waar jij feedback op mag geven. Er is altijd ruimte voor feedback, zodat we echt iets neerzetten wat helemaal bij jou past!

Stap 4: Definitief ontwerp

Yes! Het ontwerp is af! Zodra het ontwerp volledig is goedgekeurd, bereid ik de illustratie of het drukwerk voor levering voor. (inclusief eventuele afdruk- en verzendondersteuning). Er zijn veel mogelijkheden en ik begrijp dat dat overweldigend kan zijn, zeker als je niet weet hoe je een bestand drukklaar moet maken. Ik neem dat werk daarom graag uit jouw handen, zodat jij alleen nog maar bij de brievenbus hoeft te wachten!

Laat je het ontwerp liever zelf drukken? Ook dat is geen probleem. Ik zorg ervoor dat het ontwerp helemaal druk-ready is!

Een ontwerp dat niet gedrukt hoeft te worden? Je ontvangt dan in een overzichtelijk pakket de afgesproken bestanden in verschillende formaten.

Dit zeiden anderen

 • "Mijn wensenlijst was lang, maar niets bleek te gek voor Mylène. Ik was verliefd op de eerste schets en de kleinste details waren prachtig geïllustreerd. Pure ambacht! Daarnaast is Mylène ook nog eens hartstikke meedenkend en daardoor
  heel fijn om mee samen te werken!"

  Lisette - Coco's Buitenhuisje

 • "Mylène heeft aan een half woord genoeg en weet gelijk hoe bepaalde wensen uit te werken. Verder wil ik haar warme manier van communiceren niet onbenoemd laten. Het eindresultaat is werkelijk prachtig en heeft een prominente plaats in ons huis gekregen!"


  Gerrald - Persoonlijke Illustratie

 • "Het was weer een feestje om met Mylène samen te werken. Mylène heeft precies dat wat ik in mijn hoofd heb op papier weten te krijgen. Ze levert prachtige producten en een uitstekende service. Ik ben dan ook meer dan blij met het eindresultaat!"

  Linsey - Mevrouw Plakband

1 van 3

Veelgestelde vragen

FAQ

Hoe maak jij jouw ontwerpen?

Ik maak al mijn ontwerpen digitaal via mijn Ipad in combinatie met Adobe programma's Illustrator & Photoshop.

Ik heb een vast budget, kan jij dan ook iets ontwerpen?

Stuur mij een mailtje, dan kijk ik wat ik binnen jouw budget kan betekenen. Ik denk graag met je mee!

Kan ik een ontwerp ook door jou laten drukken?

Er zijn veel mogelijkheden en veel verschillende papiersoorten. Ik begrijp dat dat overweldigend kan zijn, zeker als je niet weet hoe je een bestand drukklaar moet maken. Daarom neem ik dat werk graag uit jouw handen, zodat jij alleen nog maar bij de brievenbus hoeft te wachten! Laat je het ontwerp liever zelf drukken? Ook dat is geen probleem. Ik zorg ervoor dat het ontwerp helemaal druk-ready is!

Wat is de levertijd?

De levertijd hangt af van het ontwerp. Omdat ik elke opdracht de aandacht wil geven die het verdient kan je rekenen op een gemiddelde levertijd van 3 a 4 weken. Heb je een ontwerp nodig dat haast heeft? Stuur mij gerust een mailtje, dan kijk ik graag even met je mee naar de mogelijkheden!

Maak je ook geboortekaartjes en trouwkaarten?

Ik sta altijd open voor jouw ideeën! Stuur een mailtje via info@studiodaydream.nl met jouw aanvraag, dan denk ik graag met je mee.

Word ik eigenaar van het werk?

Nee, het auteursrecht blijft van de maker.

Mag ik jouw illustraties aanpassen of bewerken?

Ik pas graag de illustraties aan waar nodig op basis van jouw feedback tijdens onze samenwerking. Het is niet toegestaan dat je dat zelf doet, in verband met de auteursrechtwet.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat

Geen probleem. Neem gerust contact op. Ik denk graag met je mee!

Samenwerken of even sparren met een kopje thee (of koffie)? Let's create some magic!

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau, wil je iemand verrassen of wil jij jouw unieke klant bereiken? Ik creëer als illustrator graag die extra magie voor jou of jouw bedrijf! Neem contact via info@studiodaydream.nl of vul het contactformulier in. Vermeld daarin zo duidelijk mogelijk jouw ideeën. Bijvoorbeeld: wat ik voor jou mag maken, wanneer je het nodig hebt en waar het voor is.

Tot snel!

Contact- en aanvraagformulier